یکشنبه ۱۶ دی ۱۴۰۳ , ۰۹:۳۰:۵۷
Search
Close this search box.

حجت‌الله میرزایی به ریاست مرکز پژوهش‌های اتاق ایران منصوب شد

حجت‌الله میرزایی به ریاست مرکز پژوهش‌های اتاق ایران منصوب شد

رئیس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی ایران، طی حکمی، دکتر حجت‌الله میرزایی، استادیار دانشکده اقتصاد دانشگاه علامه طباطبائی را به‌عنوان رئیس جدید مرکز پژوهش‌های اتاق ایران منصوب کرد.

صمد حسن‌زاده در این حکم، سرفصل مأموریت‌های مرکز پژوهش‌های اتاق ایران را نیز اعلام کرده است.

متن کامل حکم رئیس جدید مرکز پژوهش‌های اتاق ایران

نظر به‌مراتب تخصص، شایستگی و سوابق علمی و اجرایی ارزشمند جنابعالی، به‌موجب این حکم به سمت “رئیس مرکز پژوهش‌های اتاق ایران” منصوب می‌شوید.

امید است با همکاری و همراهی کلیه ارکان اتاق ایران، اهتمام خود را در اجرای مأموریت‌های آن مرکز با تأکید بر محورهای زیر به کار بندید:

– شناسایی زمینه‌های تقویت سه‌جانبه‌گرایی و تدوین برنامه اجرایی تعامل مؤثر و مستمر «دولت-بازار-تشکل‌های اقتصادی و اجتماعی».

– انجام پژوهش‌های کاربردی بر اساس موازین و روش‌های معتبر علمی و معطوف به مسائل موجود اقتصاد ایران با تمرکز و تأکید بر کسب‌وکار و فعالیت بخش خصوصی و بهره‌گیری از ظرفیت‌های علمی -پژوهشی دانشگاه‌ها و مراکز پژوهشی و همچنین ظرفیت علمی-تجربی کارشناسان و فعالان اقتصادی.

– پایش و شناسایی کلان‌روندهای جهانی و ملی (اقتصادی و تجاری، مالی، فناورانه و زیست‌محیطی) و ارزیابی تأثیر آن بر کسب‌وکارها و بنگاه‌های اقتصادی و پیشنهاد سیاست‌های فعال و کاهش آسیب‌های احتمالی.

– پایش مستمر روند شاخص‌ها و سیاست‌های اقتصادی، مالی و تجاری و پایش و ارزشیابی تأثیرات آن‌ها بر محیط کسب‌وکار و پیشنهاد سیاست‌ها و اقدامات اصلاحی و جبرانی.

– تعامل، همکاری و ارتباط مستمر با اتاق‌های مشترک، اتاق‌های استانی، کمیسیون‌های تخصصی، شورای گفتگوی دولت و بخش خصوصی، کمیته بهبود فضای کسب‌وکار، تشکل‌ها، انجمن‌های تخصصی و رشته‌ای برای سیاست پژوهی و شناسایی و تحلیل وضعیت موجود و برنامه‌ها و سیاست‌های اصلاحی و همکاری‌های استانی متناسب با کارکردهای آمایشی ملی و فراملی و ظرفیت‌های توسعه منطقه‌ایی.

منبع: اتاق ایران

آخرین اخبار

یادداشت صمد حسن‌زاده، رئیس اتاق ایران؛ پایان کابوس بخشنامه‌ های شبانه

صمد حسن‌زاده، رئیس اتاق ایران در یادداشت خود به فعالیت سامانه ۲۴۳۰ اشاره کرده که می‌تواند یکی از مهم‌ترین چالش‌های اقتصاد ایران در دهه‌های اخیر یعنی فقدان پیش‌بینی‌ پذیری در مقررات و سیاست‌ های اجرایی را حل کند.