سه شنبه ۲۷ آبان ۱۴۰۴ , ۱۸:۳۸:۲۴
Search
Close this search box.

طبق آمار بانک مرکزی در ۹ ماهه امسال ۳۸۰ میلیارد تومان مالیات بر فروش سیگار وصول شد.

  • صفحه نخست
  • اخبار
  • طبق آمار بانک مرکزی در ۹ ماهه امسال ۳۸۰ میلیارد تومان مالیات بر فروش سیگار وصول شد.

طبق آمار بانک مرکزی در ۹ ماهه امسال ۳۸۰ میلیارد تومان مالیات بر فروش سیگار وصول شد.

به گزارش فارس، سیگاری‌ها برای دود شدن سیگار ۳۸۰ میلیارد تومان مالیات پرداختند. براساس آمار ۹ ماهه بانک مرکزی این رقم نسبت به مدت مشابه سال ۹۶ رشد ۳۵.۶ درصدی دارد و حدود ۱۰۰ میلیارد تومان افزایش یافته است.

تا آذرماه سال ۹۶ بالغ بر ۲۸۰ میلیارد تومان مالیات بر فروش سیگار اخذ شده بود. مصوب ۹ ماهه امسال ۴۰۰ میلیارد تومان بود و درامد کل سال جاری نیز ۵۳۰ میلیارد تومان در نظر گرفته شده است.

آخرین اخبار

هشدار تعزیرات تهران به تجار: کالاهای ثبت‌نشده در سامانه انبارها قاچاق محسوب می‌شوند

مدیرکل تعزیرات حکومتی شهرستان‌های استان تهران با اعلام ضرب‌الاجل یک‌هفته‌ای برای تجار و بازرگانان جهت ثبت کالا در سامانه جامع انبارها هشدار داد: از ابتدای هفته آینده، کالاهای فاقد ثبت رسمی در این سامانه کالای قاچاق تلقی شده و با متخلفان طبق قانون برخورد خواهد شد.

افزایش سهم از بازار شرکت دخانیات ایران

با تدابیر و اقدامات پیش بینی شده و مدیریت بهینه بازار، میزان فروش محصولات تولیدی شرکت دخانیات ایران با رشد 21 درصدی از نظر مقدار و 40 درصدی از نظر ارزش در چهار ماه اول سال 1404 نسبت به مدت مشابه سال گذشته گزارش شده است.